​Solidt håndværk, faglig stolthed og god service kendetegner FJELDGAARD tØMRER & SNEDKER

Skal du have lagt nyt tag?

Vi tager os af dit tagarbejde

Hvis du søger professionel hjælp til at få lagt nyt tag eller renoveret dit nuværende tag, er det højst sandsynligt fordi, du har opdaget en større fejl eller skade. Måske drypper det ind i huset fra loftet, når byger skylder forbi? Måske du har problemer med at holde på varmen i huset? Eller måske du døjer med andre problemer, som dit tag er skyld i?

Uanset hvad problemet er, så kan vi ved Fjeldgaard Tømrer & Snedker hjælpe dig med at ordne dit tag, hvis du bor i eller omkring Ringsted, Holbæk eller Odsherred. Vi kan både lægge nyt tag eller renovere det gamle – og vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for. Vi har nemlig ingen interesse i at installere et helt nyt tag på dit hus, hvis en simpel, mindre reparation er rigeligt til at løse dine udfordringer.

TAGLØSNINGER FOR ENHVER SMAG

Som tag-tømrer løser vi alt med nyt tag, ligesom vi kan tilbyde at installere efterisolering under taget, som en del af din tagrenovering. Efterisolering af dit tag kan give dig et bedre indeklima, bedre komfort i hjemmet og besparelser på varme-/elregningen, og det er både nemmere og billigere at montere, hvis dit tag allerede er ved at blive skiftet ud.


Vi laver dog aldrig noget, uden at snakke med dig om det først. Eternittag eller tegltag? Efterisolering eller ej? Hvis du hyrer os til at lægge nyt tag eller stå for tagrenovering, så informerer vi dig, om de forskellige muligheders udtryk, holdbarhed, garanti og meget mere. Så kan du nemlig – med vores hjælp – tage en god beslutning på et veloplyst grundlag.

Har du brug for en facadebeklædning i samme ombæring, så klarer vi naturligvis også det.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ ET NYT TAG

Hvis det er ved at være tid til at få lagt et nyt tag, så er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Har du yderligere spørgsmål, for eksempel til vores ydelser og priser, så kan du henvende dig på enten telefon eller mail.​ Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål og lægge dit nye tag.

BREDDE I ALT HVAD VI LAVER

Vi har en stor alsidighed og erfaring, og finder dermed altid den rigtige løsning til opgaven.

SAMARBEJDE MED ANDRE

Til større projekter er vi det samme team af mindre firmaer der samarbejder om totalentreprisen.

PERSONLIG SERVICE

Vi yder altid en tæt og personlig service til alle vores kunder.

​MANGE TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du springe formularen over?

Ring til os på tlf.: 30 96 19 86

​eller skriv en mail til klavs@fjeldgaard-ts.dk​