​Hvem er vi?

om firmaet

Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS, blev til i slutningen af 2017 – da jeg (Klavs) så muligheden i, at supplerer mit hverdags job med egne opgaver i weekenderne. De første par år var det ’kun’ på hobby basis, at jeg drev forretning, jeg havde det godt med at have fast arbejde ved siden af, mens jeg roligt kunne lære, hvordan det var at drive forretning.

I 2020 blev Danmark desværre, som resten af verden – ramt af Corona, Covid-19. Men som et gammelt ordsprog siger; ”er der ikke noget som er så skidt, at det ikke er godt for noget andet”, jeg valgte at udnytte den enorme efterspørgsel på ’håndværkere’ til, at tage det svære spring og gøre min hobby forretning til mit primære levebrød – det har jeg ikke fortrudt!

​I 2021 var aktiviteterne allerede så omfattende, at det blev nødvendigt at omdanne enkeltmandsvirksomheden til et selskab (ApS). Virksomhedens størrelse tæller ca. 4-5 medarbejdere, heraf 1-2 lærlinge.

Min målsætning er, at drive en 'lille' kerne forretning hvor kvalitet, personlig service og faglig grundighed er nøgleordene. Jeg har selv taget rejsen igennem forskellige firmaer, i min tid som tømrersvend, hvor jeg har erfaret fordele og ulemper ved store og små virksomheder. Målet er klart for mig; vi er og skal være en moderne lille tømrervirksomhed med korte kommandoveje, hvor medarbejderne er ærekære, selvtænkende og engageret i deres daglige arbejde, til glæde for vores kunder. Det betyder, at du kan forvente passioneret tømrere, som vil gøre alt for, at du som kunde får den bedst mulig oplevelse og færdige resultat. 

Vores kernekompetencer er de krævende og varierende opgaver hos den private bygherre, men vi samarbejder også gerne med større entreprenører og andre erhvervskunder.

BREDDE I ALT HVAD VI LAVER

Vi har en stor alsidighed og erfaring, og finder dermed altid den rigtige løsning til opgaven.

SAMARBEJDE MED ANDRE

Til større projekter er vi det samme team af mindre firmaer der samarbejder om totalentreprisen.

PERSONLIG SERVICE

Vi yder altid en tæt og personlig service til alle vores kunder.

​MANGE TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du springe formularen over?

Ring til os på tlf.: 30 96 19 86

​eller skriv en mail til klavs@fjeldgaard-ts.dk​