​Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS

Drømmer du om renovering af hus

Vi laver alle former for husrenovering

Drømmer du om at få lavet nyt køkken, lagt nyt gulv eller måske få bygget et rummeligt walk-in-closet? Hos Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS lader vi dig drømme stort, mens vi varetager alt det praktiske med at gøre din byggedrøm til virkelighed. Vores arbejde dækker over alle former for tømreropgaver, og vi er ærekære omkring vores resultater og kæler for detaljen.

Hvis du er bosat i områderne omkring Holbæk, Odsherred eller Ringsted, kan vi komme ud til dig og tage os af dit renoveringsprojekt. Vi står gerne for alle fagentrepriserne i forbindelse med renovering af hus, og hvis projektet kræver hjælp fra en VVS’er, elektriker, murer eller maler, så faciliterer vi gerne kontakten, så du blot kan slappe af og nyde det færdige resultat.

Dit kvalitetssikre valg af samarbejdspartner

Hvis du søger en samarbejdspartner, der bare smiler, nikker og siger ”ja” uden videre til alt, hvad du foreslår, så kan det godt være, du skal lede efter en anden samarbejdspartner på dit byggeprojekt. Hvis du derimod vil have en imødekommende, kvalitetsbevidst, erfaren og vejledende samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at komme i mål med projektet – på en endnu bedre måde, end du havde forestillet dig – så er Fjeldgaard Tømrer & Snedker det rigtige valg for dig.

Vi står klar til at give dig moderne, energioptimerende løsninger med renovering af hus, og vi vejleder dig hele vejen igennem projektet. Om så du skal have totalrenovering, ombygning, nyt badeværelse, renoveret en hel etage, sat en skillevæg op, lagt gulvvarme, fjernet en væg eller meget, meget andet – vi finder den bedste løsning til netop dig.

Kontakt os for et tilbud på renovering af hus

Hvis du går med store eller små byggedrømme, så er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dem. Så finder vi frem til, hvordan vi bedst muligt kan få dem realiseret, og vi kommer også med et uforpligtende tilbud med en pris på din opgave med renovering af hus. Med os ved din side kommer du sikkert i mål med dit byggeprojekt.

BREDDE I ALT HVAD VI LAVER

Vi har en stor alsidighed og erfaring, og finder dermed altid den rigtige løsning til opgaven.

SAMARBEJDE MED ANDRE

Til større projekter er vi det samme team af mindre firmaer der samarbejder om totalentreprisen.

PERSONLIG SERVICE

Vi yder altid en tæt og personlig service til alle vores kunder.

​MANGE TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du springe formularen over?

Ring til os på tlf.: 30 96 19 86

​eller skriv en mail til klavs@fjeldgaard-ts.dk​