​FJELDGAARD KAN HJÆLPE MED AT ENERGI OPTIMERE DIT HUS

Energioptimering af hus med kompetent vejledning

Vi tilbyder energirådgivning og sparring

Hvis du ønsker at forbedre indeklimaet i dit hjem, spare på varmeregningen og mindske din egen CO2-udledning og derved støtte den bæredygtige omstilling, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fjeldgaard Tømrer og Snedker ApS tilbyder vi forskellige former for energioptimering af hus. Med vores energivejledning og tømrerløsninger sørger vi for, at du får mere ud af energien derhjemme.

Vi tilbyder energioptimering af huse i Holbæk, Ringsted, Odsherred og de omkringliggende byer og områder. Vi tager os af alle former for energioptimering af huse, og hvis projektet kræver yderligere håndværkere – eksempelvis en VVS’er til gulvvarme eller en elektriker til stikkontakter – så står vi gerne for at kontakte og involvere de relevante parter. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt som muligt for dig at få energioptimeret.

Der er mange former for energioptimering af hus

Når det kommer til energioptimering af bygninger, er der mange forskellige metoder og tømrerløsninger, der kan forbedre isoleringen og spare på energiregnskabet. 

Vi kan blandt andet tilbyde energioptimering via udskiftning af vinduer og døre samt efterisolering af huset i form af efterisolering af vægge og tagrum, isolering med udvendig væg, installation af en fugtadaptiv dampspærre og meget andet.

Vi kan desuden både tilbyde energioptimerende løsninger som en del af renovering, og vi kan komme ud og undersøge dit hjem med henblik på at foreslå energioptimerende tiltag.

Hvis du opsøger vores hjælp og energirådgivning, forsøger vi at hjælpe dig med at besvare spørgsmålet: ”Hvordan investerer jeg mindst muligt, men får mest muligt ud af det?”. Vi ser nemlig hvert enkelt hus og opgave med energioptimering for sig, så vi derved sikrer, at dit hus for præcist den løsning og de tiltag, der kan gavne dig og dit energiregnskab.

KONTAKT OS FOR ENERGIRENOVERING AF HUS

Hvis du ønsker at få renoveret dit hus med energioptimerende tømrerløsninger, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi har hørt om, hvad du leder efter hjælp til, kan vi komme med et uforpligtende tilbud til dig. Med vores hjælp er energioptimering altid en god idé!​

BREDDE I ALT HVAD VI LAVER

Vi har en stor alsidighed og erfaring, og finder dermed altid den rigtige løsning til opgaven.

SAMARBEJDE MED ANDRE

Til større projekter er vi det samme team af mindre firmaer der samarbejder om totalentreprisen.

PERSONLIG SERVICE

Vi yder altid en tæt og personlig service til alle vores kunder.

​MANGE TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du springe formularen over?

Ring til os på tlf.: 30 96 19 86

​eller skriv en mail til klavs@fjeldgaard-ts.dk​