​Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS

​Effektiv Efterisolering og Energioptimering til dit Hjem​

Ønsker du en mere energieffektiv og komfortabel bolig? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder professionel efterisolering af lofter, der ikke kun forbedrer dit indeklima, men også hjælper dig med at spare på energiomkostningerne. Vi arbejder kun med Knauf Insulation, som tilbyder produkter der er klimavenlige og fremstillet af op 80% genbrugsglas - herudover den højeste brandklassificering på markedet.​

Loftisolering: Et dårligt isoleret loft kan være en stor kilde til varmetab og energispild. Vi er certificeret Knauf isolatør og er specialiseret i at efterisolere lofter med deres glasulds granulat. Vi sørger for, at din loftsisolering er effektivt og omhyggeligt installeret, hvilket resulterer i en markant forbedring af dit hus' energieffektivitet. Isoleringen blæses ind med vores maskine, som sikre at alle kroge og svært fremkommelig steder isoleres helt optimalt.

Se mere om produktet hos leverandøren her: Supafil Frame | Knauf Insulation.

Tømrerarbejde: Som tømrerfirma kan vi også udføre forskellige tømreropgaver som er forbundet med efterisolering, herunder opsætning af vindspærre plader imellem spærene og hævelse af gangbroen og loftlemmen efter behovet.

Vi sikrer, at din bolig ikke kun er velisoleret, men også funktionel og at arbejdet er udført efter gældende normer.

Kontakt os i dag for en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at vejlede dig om, hvordan en efterisolering af dit loft kan gavne din bolig og dit indeklima samt besparelse på varmeregningen.

BREDDE I ALT HVAD VI LAVER

Vi har en stor alsidighed og erfaring, og finder dermed altid den rigtige løsning til opgaven.

SAMARBEJDE MED ANDRE

Til større projekter er vi det samme team af mindre firmaer der samarbejder om totalentreprisen.

PERSONLIG SERVICE

Vi yder altid en tæt og personlig service til alle vores kunder.

​MANGE TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du springe formularen over?

Ring til os på tlf.: 30 96 19 86

​eller skriv en mail til klavs@fjeldgaard-ts.dk​